Feeds:
Posts
Comments

Archive for September, 2008

songs for you, truths for me

pada suatu hari . aku lagi nonton MTV dan aku terkejut banget ngeliat video klip terbarunya James Morrison.
OMG !!
dia makin ganteng kalau udah potong rambut .
setelah aku liat video klipnya ternyata dia sudah siap launching album terbarunya .
Songs for You, Truths for Me
OMG !!
melankolis banget dan banyak banget hal yang ga berubah dari dia .
mari kita lihat perbandingan dari albumnya yang pertama dan kedua .

album pertama

see , ada kesamaan di type hurufnya dan satu lagi , semua lagunya James Morrison tetap melankolis banget . haha
aku pengen banget punya cowo kaya dia tapi jangan melankolis banget dongg . kesannya tuh cowo itu cengeng banget kalau mereka melankolis . haha

i can’t wait to buy his newest album !!

o l l z

Read Full Post »

Jason Mraz

album terbarunya

OMG !! I’m such a big fans of him. *for now*

o l l z

Read Full Post »

Come stop your crying It will be all right
Just take my hand Hold it tight
I will protect you from all around you
I will be here Don’t you cry

For one so small, you seem so strong
My arms will hold you keep you safe and warm
This bond between us can’t be broken
I will be here don’t you cry

cuz you’ll be in my heart
Yes, you’ll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You’ll be in my heart
No matter what they say
You’ll be here in my heart
Always

Why can’t they understand the way we feel
They just don’t trust what they can’t explain
I know we’re different but deep inside us
We’re not that different at all

And you’ll be in my heart
Yes, you’ll be in my heart
From this day on
Now and forever more

Don’t listen to them, cause what do they know
We need each other, to have and to hold
They’ll see in time, I know

When destiny calls you, you must be strong
I may not be with you, but you gotta hold on
They’ll see in time, I know

We’ll show them together cuz…

You’ll be in my heart
Believe me, you’ll be in my heart
I’ll be there from this day on
Now and forever more oh oh

You’ll be here in my heart (You’ll be here in my heart)
No matter what they say (I’ll be with you)
you’ll be here in my heart always

Always…
I’ll be with you
I’ll be there for you always
Always and always
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
I’ll be there always

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

kalau aku lagi sedih biasanya ngedengerin lagu ini.
aku suka ngebayangin kalau GOD bilang
“come stop your cyring it will be alright”
dan aku pun berhenti menangis.

o l l z

Read Full Post »

owow.
gag tau napa tapi ahir2 ini aku lagi suka bilang baby,honey,darling ama sayang ke temen² cweku.
ow.jangan berpikir2 yang gag2 dlo dongg.
mungkin aku lagi seneng aja kale yahh.anehnya cuma ke temen² cweku. *yaiyalah! masa ke temen² cwo aku , jijaiii*

anyway,
my “dia” berubah banget !!
bukan sikapnya tapi penampilannya.luar biasa banget dehh. “dia” itu orangnya complicated banget dehh.gag bisa ditebak banget tingkahnya.kadang cool kadang suka heboh sendiri.
tapi aku tetep positif.jadi aku bilang ke dia kalau dia keliatan lebih fresh.
*padahal aku ketawa terbahak² waktu ngeliat dia*
hadoeh , my darling kok kamu kaya gitu sihh.kan aku jadi suka malu² klo ketemu kamu !!
hihihihihihihihihihihi

o l l z

Read Full Post »