Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘feeling’ Category

Waiting for your call, call I’m sick, call I’m angry
Call I’m desperate for your voice
Listening to the song we used to sing
In the car, do you remember
Butterfly, Early Summer
It’s playing on repeat, Just like when we would meet
Like when we would meet

Cause I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Stripped and pollished, I am new, I am fresh
I am feeling so ambitious, you and me, flesh to flesh
Cause every breath that you will take
When you are sitting next to me
Will bring life into my deepest hopes, What’s your fantasy?
(What’s your, what’s your…)

Cause I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

And I’m tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home
[X4]
(I know everything you wanted isn’t anything you have)

Cause I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Cause I was born to tell you I love you
And I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight
(I know everything you wanted isn’t anything you have)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gile edun banget !!!
ini lirik dalem banget !!
apalagi kalimat yang mengatakan
“Cause I was born to tell you I love you”
dalem dalem dalem banget !!

i hope you sing it for me, dear my stranger.

o l l z

Advertisements

Read Full Post »

SAY IT OUTLOUD, girls !!

I am

SINGLE

and very

HAPPY !!

o l l z

Read Full Post »

becoming Jane.

she’s my favorite novel author.
“Pride and Prejudice” is my favorite.

Photobucket

o l l z

Read Full Post »

I HAVE A PAIR OF SOCKS!

gillee. ako emang orang yang anehh.
tapi ako emang gak punya kaos kaki beneran. hha.
cuma punya kaos kaki yang berlogo SMPN 7 BANDUNG
dan itu pun sudah bolong2.
dasar bocah, ako gak pernah inget buat beli kaos kaki baru.
anyway, ako senang karena mama PAku inget dan peduli.
jadi ako dibelikan sepasang kaos kaki.
warna biru pula. senangnya. thx a lot, cicyn.

Photobucket

o l l z

Read Full Post »

massacre.

Tuesday, April 20, 1999

Photobucket

The Columbine High School massacre occurred on Tuesday, April 20, 1999, at Columbine High School in Columbine in unincorporated Jefferson County, Colorado, United States, near Denver and Littleton. Two students, Eric Harris and Dylan Klebold, embarked on a massacre, killing 12 students and a teacher, as well as wounding 23 others, before committing suicide. It is the fourth-deadliest school shooting in United States history, after the 1927 Bath School disaster, 2007 Virginia Tech massacre and the 1966 University of Texas massacre, and the deadliest for an American high school.
The massacre provoked debate regarding gun control laws, the availability of firearms in the United States, and gun violence involving youths. Much discussion also centered on the nature of high school cliques, subcultures and bullying, as well as the role of violent movies and video games in American society. The shooting also resulted in an increased emphasis on school security, and a moral panic aimed at goth culture, social outcasts, the gun culture, the use of pharmaceutical anti-depressants by teenagers, violent films and music, teenage internet use and violent video games.
Based on: wordpress.org

pertama ako tao tentang ini adalah waktu camp SMP.
klo gak salah kak bree yang ceritain ketika lagi ngebahas tentang
pengaruh multimedia.
sesudah itu ako tidak mengingatnya lagi sampai pada awal January ini.
saat itu ako lagi nonton “Elephant” di HBO Signature.
ako teringat lagi tentang pembunuhan massal yang terjadi di Columbine High School
yang dulu kak bree ceritain.

entah mengapa, sekarang ako jadi tertarik ama kisah nyata ini.
dua siswa (Eric Harris dan Dylan Klebold) yang tergila – gila ama game
yang berjudul Doom ini menjadi psikopat bukan hanya karena efek dari
Doom tapi dari juga karena bullying dari senior mereka.

bisa kita lihat, betapa iblis udah merusak generasi dengan
banyak cara yang keji dan sangat licik.
iblis gak bakalan tinggal diam, dia akan terus bergerak,
begitu juga dengan kita.

peristiwa ini membuatku bisa merasakan apa yang GOD sedang rasakan.
ako bisa merasakan bagaimana rasanya tersiksa melihat generasi ini mulai hancur.
semua yang ako lihat dan dengar membuatku ingin memenangkan banyak
jiwa jiwa untuk GOD.

p.s : sebenernya ako mao kasih liat videonya. tapi ako jamin, kalian gak bakalan
tega ngeliatnya.

o l l z

Read Full Post »

Jumat, 2 January 2009 (kalau tidak salah)
nyokap pergi ke IBCC buat beli MacBook dan iMac (buat ako)
katanya hari selasa MacBooknya bisa diambil.
yihaaa!!!!!

Selasa, 6 January 2009
ako, nyokap dan sena (adeku) pergi ke IBCC untuk mengambil
MacBooknya. yihaaa!!!! seneng bukan maen.
nyokap gua gaya edun!! dia gaya banget karena dia cuma
beli tapi sering pake malahan anaknya. hha

Photobucket
MacBook nyokap yang baru dengan wallpaper ako dan sena

Rabu, 7 January 2009
nyokap bilang ke ako kalau iMac udah diambil dan siap dipasang.
one word: speechless
edun, ako histeria di kamar. hha. bikin seisi rumah panik.

Photobucket

ini mah tinggal dipasang internet (lagi), lengkap sudah kebahagiaanku.
hha. masih speechless ampe sekarang lho.

P.S: ako lebih gaya daripada s nyokap dongg. hha.

o l l z

Read Full Post »

ciwideyROCKS!

3 January 2009

ahirnya boww!!
setelah menunda seminggu. ahirnya ako, vey ama echa
berhasil juga pergi ke kawah putih, ciwidey.

Photobucket
kiri ke kanan: ako, vey, echa

sebenernya ako pergi diem diem a.k.a gak bilang ke nyokap.
tapi sebenernya juga, awalnya mao ke rumah sosis tapi
ako diculik ama mereka ke ciwidey. ako gak berani bilang ke
nyokap karena ako dilarang pergi kesana. tapi in the end pun
ako bilang.

well, ako pergi ke ciwidey dengan perasaan super bersalah.
ditambah perjalanan tanpa macet dan lamanya bukan main main.
tapi ada bagian asiknya; antreannya dikit, udara dingin tapi panas terik dan kita foto2an. hha. tradisi.

Photobucket

Photobucket
ciwidey emang selalu ramai

perjalanan pulangnya juga lama banget, gak macet samasekali
dan ako menemukan pemandangan awan yang bagus banget!
well, mungkin ini sih udah gak langka lagii.
tapi tetep aja bagus kan??

Photobucket

pulang pulang ako diturunin di pungkur
lalu ako jelasin ke nyokap bahwa ako
sebenernya gak ke rumah sosis melainkan maen ke ciwidey.
untunglah dia tidak marah karena ako bilang kalau ako diculik.
hhe. *tertawa puas*

o l l z

Read Full Post »

« Newer Posts - Older Posts »